Baromfihús árlista

Baromfihús árlista

KacsaNettóBruttó
kacsa mellfilé2700
kacsamellfilé belső
pecsenye kacsa
hízott kacsa máj6300
pecsenye kacsamáj
pecsenye kacsacomb
kacsa comb1782
kacsa szárny
kacsa farhát
kacsa aprólék
kacsa bőrös háj
LibaNettóBruttó
liba mell filé2700
liba comb2700
hízott liba máj8999
liba testháj
liba bõrös háj
egész liba
liba aprólék
CsirkeNettóBruttó
csirke mellfilé1530
csirke mellfilé tanyasi1710
csirke mellfilé bőrös1499
csirke egész comb720
csirke comb filé bõrös1160
csirkecomb filé bõr nélkül1260
csirke egész720
csirke comb tanyasi810
csirke szárny tanyasi720
csirke comb faros540
csirke szárny540
csirke zúza
csirke máj szn.720
csirke aprólék tanyasi720
csirke far-hát170
csirke mellcsont95100
csirke nyak381400
tyúk667700
PulykaNettóBruttó
pulyka mellfilé1620
pulyka felsõ comb910
pulyka felsõ comb filé
pulyka alsó comb filé990
pulyka szárny450
pulyka nyak720
pulyka far-hát100
pulyka máj1100
pulyka zúza
pulyka medalion
pulyka darált hús990
fehér apróhús

Külön kérésre az árlistán nem szereplő termékek beszerzését is vállaljuk.

Az Ürmös-húsnagyker Kft.tevékenysége során HACCP rendszert alkalmaz.
Cégünk hűtő gépkocsikkal rendelkezik,melyek esztétikailag és higiéniailag is megfelelnek a mai követelményeknek.
Az árlistán nem szereplő termékek beszerzését is vállaljuk.
Megrendelésüket leadhatják minden nap 20-óráig.
A piaci viszonylatnak megfelelően az árváltozás jogát fentartjuk!

TELEPHELY: 1035.Verőfény u.1., KÓRHÁZ UTCAI PIAC 23 bolt
KAPCSOLATTARTÓ: Ürmös József
TELEFONSZÁM: 06-30/950-9465
E-mail: urmoshusnagy@gmail.com

Legfrissebb cikkek

Gyors kapcsolat

Üzletkötönk Ürmös József

Telefon: +36 30 657 5035; 06-30/243-5284
Email:
urmoshusnagy@gmail.com

Kiszállítás hétfőtől-szombatig minden nap.

Rendelésüket leadhatják minden nap este 21.00-ig!

Szállítás/Autóbérlés

A kiszállítás Budapest egész területén ártól és mennyiségtől független, vidéken a távolságtól függően egyénileg meghatározott mennyiségű rendelés szükséges.

Hálózati, állóhűtéses hűtő autóink bérbe vehetők,  12.000.-Ft/nap.