Receptblog

Baconos nyárs

A szeletelt bacont 4-5 darabot egymás mellé helyezünk, erre rakunk vékonyra szeletelt csirkemellet. Csirke fűszersóval megfűszerezzük és utána föltekerjük. 1 napig állni hagyjuk. majd ujjnyi vastag karikákra felvágjuk. Lilahagymát eldarabolunk és a lilahagymát felhúzzuk a nyársra, majd a feltekert csirkemell …

Olvasd tovább →

Mustáros bélszín

A marha bélszínt lehártyázzuk, majd ujjnyi vastag érmékre vágjuk és utána mustárt, olajat, sót, őrölt fekete borsot összekeverjük és utána az érméket egyesével bedörzsöljük, majd olajba tesszük és 2 napig állni hagyjuk.

Olvasd tovább →

Faitas csirke mell

A csirkemell filét vékony csíkokra vágjuk, majd kaliforniai paprikát (zöld, sárga, piros) vékony csíkra vágjuk, lilahagymát, póréhagymát, snidlinget, petrezselymet, összevágjuk, majd összekeverjük a hússal és utána szójaszósszal, olajjal, sóval és csirke fűszersóval jól összekeverjük.

Olvasd tovább →

Mustáros tarja

Csont nélküli tarját vékonyra felszeleteljük majd mustárt, fokhagymát, sertés füszerkeveréket, olajat, sót, erős pistát, majorannát jól összekeverjük utána a húst és a pácot jól összekeverjük.

Olvasd tovább →

Csípős szűzpecsenye

Szűzpecsenye lehártyázva és ujjnyi vastag érmékre felvágva majd erős pista, olaj, őrölt kömény, őrölt fekete bors, sertés fűszerkeverék, sót össze turmixolva és shidlinget apróra összevágva majd a pácba belekeverve és végül a húst és a pácot jól összekeverjük.

Olvasd tovább →

Legfrissebb cikkek

Gyors kapcsolat

Üzletkötönk Ürmös József

Telefon: 06-30/950-9465; 06-30/243-5284
Email:
urmoshusnagy@gmail.com

Kiszállítás hétfőtől-szombatig minden nap.

Rendelésüket leadhatják minden nap este 21.00-ig!

Szállítás/Autóbérlés

A kiszállítás Budapest egész területén ártól és mennyiségtől független, vidéken a távolságtól függően egyénileg meghatározott mennyiségű rendelés szükséges.

Hálózati, állóhűtéses hűtő autóink bérbe vehetők,  12.000.-Ft/nap.